Bewonersinitiatieven vinden elkaar bij Stérk.Brabant

Ben jij actief bij een bewonersinitiatief in jouw buurt, wijk, dorp of stad en kan je wel wat hulp gebruiken? Stérk.Brabant.nl is de plek waar bewonersinitiatieven en impactondernemingen in Brabant elkaar ontmoeten en versterken.

Brabantse bewonersinitiatieven en burgercollectieven – groot en klein – zijn welkom bij Stérk.Brabant. De community van Stérk.Brabant ontmoet elkaar fysiek en online. Communitymanager Ellis vertelt: “Bij Stérk.Brabant vind je bijvoorbeeld leerzame bijeenkomsten over het binden en werven van vrijwilligers of het vinden van de juiste subsidies. Over goed samenwerken met de gemeente. Maar ook een uitgebreide kennisbank, sterk netwerk en platform om bewonersinitiatieven professioneler en zichtbaarder te maken. Het is ontzettend helpend om samen te werken, om van elkaar te leren en kennis, netwerk en expertise te delen!”

Aanmelden voor de community van Stérk.Brabant is simpel en gratis. Ellis: “Je maakt een persoonlijk account aan via sterkbrabant.nl en profiteert dan direct van het brede aanbod: de interessante kennisdossiers, events en workshops en toegang tot het netwerk om eenvoudig met elkaar in verbinding te komen. Je kunt jouw bewonersinitiatief letterlijk op de kaart zetten en op het prikbord jouw vraag stellen. Door elkaar te verenigen en steunen maken we samen meer impact!’

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …