Bewegen in de openbare ruimte

De afgelopen tijd zijn er allerlei beweegplekken in de openbare ruimte ingericht. Dit biedt Vughtenaren kans om dichtbij huis op een laagdrempelige manier te sporten en bewegen. Om de inwoners wegwijs te maken met deze plekken en de mogelijkheden, gaan de buurtsportcoaches van MOVE Vught de komende tijd trainingen aanbieden op deze locaties, te beginnen in het Stadhouderspark.

Het Stadhouderspark is gelegen in Vught-Noord op de plek van de voormalig Prins Hendrik-kazerne. Atletiekvereniging Prins Hendrik heeft hier haar baan en in Het Kwartier zijn basisscholen De Koningslinde en Het Molenven gevestigd. Aan de rand van de atletiekbaan zijn verschillende outdoorfitnessapparaten geplaatst, zoals een beweegbank. Met behulp van deze apparaten kan er een volledige work-out worden gedaan. Het eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt, waardoor de oefeningen altijd op een goed niveau zijn uit te voeren. Samen met de buurtsportcoaches van MOVE Vught kan er de komende tijd, op dinsdagmiddag, in het beweeg- en fitnesspark Stadhouderspark worden gesport. MOVE zorgt voor een passend trainingsprogramma zodat je na enkele weken zelf op een plezierige en sportieve wijze kunt gaan trainen.

Aanmelden
De locatie is: Beweegpark Stadhouderspark, Sportlaan 1 in Vught. Er wordt getraind van 13.30 tot 14.30 uur op dinsdag 5, 12 en 19 oktober, 2, 9, 16 en 23 november. Aanmelden kan via www.vughtbeweegt.nl. Niet aangemeld? Geen probleem, loop gerust eens even langs voor een lesje of alleen een praatje. De buurtsportcoaches van MOVE nemen graag de tijd voor je.

Kijk ook bij

Cursus Sterrenkunde in Den Bosch

Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS), verzorgt …