Bewegen in de openbare ruimte

De afgelopen tijd zijn er in Vught allerlei beweegplekken in de openbare ruimte ingericht. Dit biedt inwoners de kans om dichtbij huis op een laagdrempelige manier te sporten en bewegen. Om de inwoners wegwijs te maken met deze plekken en de mogelijkheden, gaan de buurtsportcoaches van MOVE Vught de komende tijd trainingen aanbieden op deze locaties. De komende tijd is MOVE te vinden bij de IJzeren Man.

De IJzeren Man is misschien wel de mooiste plek van de gemeente Vught. Daar wordt, zeker bij goed weer, volop gerecreëerd in en rondom de plas. Een rondje IJzeren Man is een bekende wandel-, fiets- en hardlooproute.

Beweegelementen
Rondom de IJzeren Man zijn allerlei beweegelementen gerealiseerd. Er staan beweegbanken, waarop allerlei oefeningen gedaan kunnen worden. Net als verschillende natuurlijke beweegelementen die gebruikt kunnen worden om je lichaam te trainen. Het eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt, waardoor de oefeningen altijd voor iedereen op een goed niveau zijn uit te voeren. Samen met de buurtsportcoaches van MOVE Vught kan de beweegroute bij de IJzeren Man de komende tijd op dinsdagmiddag worden ontdekt. Samen met de deelnemers zorgen ze voor een passend trainingsprogramma zodat je na enkele weken zelf op een plezierige en sportieve wijze kunt gaan trainen.

Tijden en data
Startpunt beweegroute IJzeren Man-hoek Boslaan-Boulevard. 14.00-15.00 uur en 15.00-16.00 uur. Data: 7, 14 en 21 december, 11, 18 en 25 januari, 1 en 8 februari. Aanmelden kan via www.vughtbeweegt.nl. Niet aangemeld? Geen probleem, loop gerust eens even langs voor een lesje of alleen een praatje. De buurtsportcoaches nemen graag de tijd voor jou.

Kijk ook bij

Zwaluw MO13-1 najaarskampioen!

De meiden van MO13-1 van de Vughtse voetbalvereniging Zwaluw VFC zijn afgelopen weekend kampioen geworden …