Bettine Vriesekoop opent Wijkpunt Schoonveld zaterdag met clinic bij JCV

Ruim veertig jaar nadat ze als 18-jarige rijzende ster voor de competitie in de ereklasse aantrad tegen JCV, keert Bettine Vriesekoop weer eens terug bij de Vughtse tafeltennisclub. Komende zaterdag – 12 november – is de levende tafeltennislegende als 61-jarige terug om de JC-zaal aan de Van de Pollstraat 3A te openen als het negende Wijkpunt van de gemeente Vught.

Bettine doet dat met een twee uur durende tafeltennisclinic waarmee ze de jeugd al geruime tijd boeit en ouderen door heel Nederland in beweging weet te brengen. In samenwerking met de stichting Beweeg Mee, een initiatief van o.a. JCV-lid en geboren Vughtenaar Dirk Eikemans, schotelt de Europees kampioene van 1982 en 1992 de deelnemers een gevarieerd programma voor.

“Ik sta als een fit en opgewekt mens in het leven en hoop op weer een volle zaal met enthousiaste mensen”, zegt ze. “Hopelijk werkt mijn positiviteit aanstekelijk en weet ik ook bij JCV mensen te beïnvloeden. Ga sporten, ga bewegen! Want het leven is leuker als je fit bent.”

Lees het volledige artikel in Het Klaverblad van 9 november. Dat kan ook online; klik hier.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …