Home / Algemeen / Bettie’s bankje terug in Helvoirt
Patisserie De Rouw
Wethouder Eric van den Dungen en Bettie Martin

Bettie’s bankje terug in Helvoirt

Bettie Martin (63) woont ruim acht jaar in een huis van Cello aan de Achterstraat in Helvoirt. Als zij even alleen wilde zijn, zat ze op ‘haar’ bankje, dat plots verdween door bouwactiviteiten.

Op een onlangs gehouden bijeenkomst met de gemeente Haaren greep ze boos haar kans. Bettie: “Wat hebben jullie met mijn bankje gedaan?” De vertegenwoordigers van de gemeente reageerden verbaasd. Na informatie kregen ze snel door dat het versleten bankje verdween door bouwactiviteiten in het Joriskwartier tegenover het woonhuis van Bettie.  Na drie jaar heeft Bettie haar bankje nu terug en draagt het haar naam: Bettie’s bankje. Samen met wethouder Eric van den Dungen onthulde zij het metalen bankje met daaronder een keurig aangelegd plateau, op de hoek van de Achterstraat en de burgemeester Van Rijswijkstraat. Tijdens de onthulling werd het Bettie  te machtig, tranen van blijdschap rolden over haar wangen. (Foto: Bart Meesters)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Internationaal Vocalisten Concours verplaatst naar 2022

Het tweejaarlijkse Opera I Oratorium Concours wordt vanwege COVID-19 verplaatst naar 2022. Het Internationaal Vocalisten …