“Betere muziek is er niet gemaakt”

Niet te missen! Zondagmiddag 16.00 uur, een uurtje onvervalste classics uit de jaren 60 en 70 onder de naam ‘Good Vibrations’, een muziekprogramma van NOVO3.

V.l.n.r. Leo van Hees, Ton Wagenaars en Bert Wisman

Ruim acht jaar, eerst onder de titel ‘We love you’ presenteert het gelouterde trio Leo van Hees, Ton Wagenaars en Bert Wisman dit radioprogramma met uitsluitend Gouwe Ouwe. Het drietal heeft een uitgesproken voorkeur voor muziek uit de jaren zestig en zeventig waarvan het een ruime kennis heeft. ‘Streaming music’ is bekend, maar de aloude lp of single op vinyl wordt gekoesterd.

“Betere muziek is er niet gemaakt”, zegt Ton Wagenaars, die samen met Leo van Hees en Bert Wisman zijn muzikale boodschap wekelijks uitdraagt via de radio. In het begin was het nog louter een muziekprogramma met ten minste een dozijn nummers uit hun geliefde muziekgenre, de laatste tijd gaat het trio ook in op lokale of regionale gebeurtenissen die zij kort de revue laten passeren. “De afbraak van Rozenoord en de situatie van Vughtse ondernemers tijdens corona”, geeft Ton als voorbeeld. “Maar de muziek blijft natuurlijk de boventoon voeren in ons programma. Daarnaast hechten we eraan wat luchtigheid te betrachten in ons uurtje Good Vibrations.”

Wekelijkse gast
Nieuw voor de komende maanden is de wekelijke invitatie van een Vughtenaar, Cromvoirtenaar of Helvoirtenaar. Deze gast brengt een drietal nummers in uit de periode ’60 – ’70 en mag zijn of haar voorkeur toelichten. Uiteraard wordt de gast verwacht in de studio die zijn/haar muzikale passie bespreekt met de presentatoren. “Dat zou wel eens wekelijks kunnen uitmonden in hilarische samenspraken”, lacht Ton.

Mocht u zich geroepen voelen om een uitzending bij te wonen dan kunt u zich aanmelden via de e-mail: l.van.hees06@kpnmail.nl.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …