Benefietconcert The Star Company

The Star Company uit Boxtel, kweekschool voor jong zangtalent, verzorgt op zondag 25 februari 2018 haar jaarlijks terugkerend benefietconcert. Dit zal plaatsvinden in Theater De Speeldoos in Vught. De kids van The Star Company hebben een jaar lang toegewerkt naar dit afsluitende concert, dat als thema ‘Together We Are Strong’ heet. Zij zullen het publiek trakteren op een middag vol zang, dans én de nieuwe single ‘Pak de Wereld Vast’. Als special guest treedt deze middag de frontman van The Socaboys op, bekend van ‘Follow The Leader’. De opbrengst van het concert gaat naar Stichting Het Vergeten Kind.

Driehonderd gasten hoopt The Star Company op 25 februari te verwelkomen, maar het liefst nog meer uiteraard. “Dan kunnen we een tweede concert geven”, lacht Inge van den Biggelaar. “Dat is niet alleen leuk voor de kinderen, maar zorgt natuurlijk ook voor een hogere opbrengst.” Vorig jaar zamelde de oprichter, zang- en mentalcoach van The Star Company met haar leerlingen al het mooie bedrag van 1400 euro in voor Het Vergeten Kind. “Dit jaar willen we dat met heel veel bezoekers en sponsors ruim overtreffen.”

De nieuwe single ‘Pak de Wereld Vast’ is dit jaar de leidraad van het project. Samen met de bijbehorende videoclip is deze begin december gelanceerd. De volledige opbrengst van de cd-verkoop gaat ook dit jaar naar Stichting Het Vergeten Kind. De cd is o.a. te koop bij Tiga Health & Beauty, Oertijdmuseum Boxtel, Pannenkoekhuis ’t Struifhuis Liempde, Natasja Fashion en via info@thestarcompany.nl. De kinderen gaan zelf ook op pad om de cd’s te verkopen voor dit goede doel. Tevens is het lied te downloaden via o.a. iTunes en te beluisteren via Spotify.

Benefietconcert
Mensen die een kaartje van 17,50 euro kopen voor het benefietconcert in Theater De Speeldoos krijgen daar de cd ter waarde van 5 euro bij. Kaarten exclusief cd kosten 15 euro, voor kinderen tot en met 16 jaar is dat 10 euro per persoon. Een uniek vip-arangement kost 50 euro per persoon. (Speciale ontvangst, plaatsen vooraan, hapjes en drankjes, een cd van de nieuwe single en een Meet & Greet met alle artiesten.) “Natuurlijk moeten de kosten van het theater wel gedekt worden”, aldus Van den Biggelaar. “We zijn dan ook ontzettend dankbaar dat een aantal bedrijven reeds heeft besloten om geld te doneren. Om ons doel te realiseren is alle hulp welkom en kunnen bedrijven en particulieren die zich aan het project willen verbinden, contact met mij opnemen.”

Kaarten voor het concert op 25 februari zijn verkrijgbaar via info@thestarcompany.nl of 06-21240063. Meer informatie is te vinden op www.thestarcompany.nl.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …