Laat een kerstconcert maar over aan de zussen van Og3ne

Benefietconcert met Og3ne en Emmelie

Op vrijdag 23 december om 20.00 uur is de Ruwenberg het kerstdecor voor het benefietconcert van Lionsclub De Meierij-Den Dungen. De traditionele kerstmatinee wordt dit jaar een kerstconcert.

Emmelie du Puy zingt de kerststerren van de hemel

Kerst begint dit jaar een avondje eerder met heerlijke muziek van Og3ne, de Gestelse Emmelie du Puy (finalist 2022 Holland’s Got Talent), muziekstudenten als duo C&L Classical op harp en dwarsfluit, singer-songwriter Lance Priester op vleugel en de Beekvlietband. Een sfeervolle muzikale avond waarvan de netto-opbrengst gaat naar de Boodschappenplusbus van Bint in Sint-Michielsgestel en Stichting Mumbai uit Heeswijk-Dinther. Meer info en kaarten verkrijgbaar via lc-demeierij.nl

Recentelijk organiseerde de Lions Club met veel succes het benefietconcert voor en door Oekraïners. Zo snel al weer dit concert? Theobert van Boven van het organiserende comité licht toe: “Ons kerstconcert kent een langere historie, die we na de coronaonderbreking voortzetten. Het Oekraïneconcert kwam daar min of meer tussendoor. Eerst hadden we 18 december op het oog, maar we hebben omwille van de WK-finale de matinee omgezet in een avondconcert op de 23e en gekozen voor een iets andere opzet. We steunen nog steeds aanstormend talent van de muziekopleiding dat zo ervaring kan opdoen en we hebben als extra publiekstrekker Og3ne gestrikt voor een optreden.”

Nieuwe opzet concert
De concerten konden altijd rekenen op een volle zaal. Het merendeel van de zitplaatsen zal dit keer omgezet worden in staanplaatsen. Van Boven: “We willen een wat actievere setting. Achterin komt het sta-gedeelte. Hiermee en met de keuze van de jonge artiesten hopen we nieuwe doelgroepen erbij te betrekken, door een lossere sfeer te creëren. Voorin zijn er tafels met zitplaatsen voor persoonlijke gasten. Die zijn op uitnodiging en dragen bij aan verhoging van de benefietopbrengst.” Gelet op de ambiance en de mix van artiesten belooft het een prachtige avond te worden.

Kijk ook bij

Robotica-team Gymnasium Beekvliet wint scrimmage

Het robotica-team van Gymnasium Beekvliet (Panic Attack) is in de landelijke voorrondes van de First …