De kinderen gaan zelf aan de slag

Beleeftheater voor kinderen bij De Scheve Schup

Wisten jullie dat er een groen Konijn in de tuin van De Scheve Schup woont? Hij zorgt voor de worteltjes, sla, tomaten en al het andere lekkers dat er in de tuin te proeven valt. Helaas is meneer Konijn heel verdrietig … want al zijn groenten verdwijnen steeds! Wil jij komen helpen om de groenten weer terug te vinden? Kom dan op zondag 17 september naar tuinderij De Scheve Schup.

De Scheve Schup vindt het belangrijk dat ook jonge kinderen leren waar groenten en fruit vandaan komen. Daarom kunnen kinderen tussen de 4 en 7 jaar op zondag 17 september a.s. genieten van een leuke middag met beleeftheater. De kinderen gaan zelf aan de slag om het mysterie op te lossen en leren ondertussen over alle mooie producten die er in de tuin groeien en bloeien.

De Scheve Schup is een bijzondere tuinderij, gevestigd in de voormalige kloostertuin van Huize Theresia, Jagersboschlaan 17 te Vught. Op deze prachtige plek, gelegen in een bosrijke omgeving, is liefdevolle aandacht voor mensen, dieren en planten.

De middag start om 14.00 uur en zal rond 16.00 uur zijn afgelopen. De activiteit is alleen voor kinderen, maar u kunt op hen wachten en ook zelf genieten van de mooie tuin.

Meedoen? Meld uw kinderen aan via descheveschup@kpnmail.nl. Deelname kost 2,50 per deelnemend kind.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …