Home / Algemeen / Beleef Bosch én Binnendieze
Patisserie De Rouw

Beleef Bosch én Binnendieze

De Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch heeft rondom de tentoonstelling in Het Noordbrabants Museum Uit de stal van Bosch. Jheronimus Bosch en de Aanbidding der Koningen speciaal een winterarrangement samengesteld. Met, heel uniek in de winter, een vaartocht over de Binnendieze naar Het Noordbrabants Museum.

Kring Vrienden wil samen met Het Noordbrabants Museum vieren dat een origineel schilderij van Jeroen Bosch deze winter in de stad te zien is. Het gaat om Aanbidding der Koningen uit The Metropolitan Museum of Art in New York. Wereldwijd zijn ongeveer 25 originele schilderijen van Bosch bewaard gebleven die zelden worden uitgeleend. Dat maakt deze bruikleen voor Het Noordbrabants Museum heel bijzonder.

Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch wil deze bijzondere gebeurtenis op een speciale manier met u mee-beleven. Vandaar het winterarrangement Beleef Bosch én Binnendieze. Uniek, omdat voor het eerst in de wintermaanden over een deel van de Binnendieze wordt gevaren. Maar natuurlijk wordt u ook verwend met lekkernijen en begeleiden dedeskundige gidsen en schippers u door de mooie stad. Op deze manier wordt het jubileumjaar 45-jaar Kring Vrienden passend afgesloten.

Bekijk hier het programma dat vanaf nu te boeken is.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Vughtse begroting 2021 wordt beleidsarm

In verband met het samengaan met Helvoirt op 1 januari 2021 wordt de volgende Vughtse …