Belangrijk nieuws voor woningzoekenden via woonstichting

Mensen die een woning zoeken via woonstichting Charlotte van Beuningen kunnen dit binnenkort op een andere manier doen, namelijk via een klantportaal. Daarover hebben ze eerder bericht ontvangen. In de week van 23 november zal dit klantportaal in gebruik worden genomen. Woningzoekenden ontvangen dan uitleg hoe ze dit klantportaal kunnen gebruiken.

In dit klantportaal kun je meteen reageren op een woning. Je kunt er ook regelen dat je direct een e-mail krijgt op de dag dat er een geschikte woning vrij komt. Omdat deze nieuwe aanpak minder administratie vraagt, zal verlenging goedkoper worden en na 10 jaar zelfs gratis. De stichting heeft ook oog voor mensen die digitaal minder onderlegd zijn. Waar dit nodig is, zoekt ze, met de woningzoekende, naar maatwerkoplossingen.

Samenwerking met Het Klaverblad blijft
Dit betekent verder dat de woningen vanaf 1 januari niet meer in Het Klaverblad geadverteerd zullen worden. Charlotte van Beuningen blijft wel aanwezig in Het Klaverblad. De woonstichting heeft namelijk besloten om een deel van de berichtgeving aan haar huurders, woningzoekenden en belanghouders via Het Klaverblad te publiceren.

Kijk ook bij

Vughts raadslid Dianne Schellekens nummer 2 op lijst D66 Brabant

Dianne Schellekens uit Vught staat hoog op de lijst van D66 Brabant bij de verkiezingen …