beKROONing rijke Vughtse koortraditie

Donderdag 30 november a.s. kunt u in De Rode Rik genieten van de rijke Vughtse koortraditie. Van 14.00 tot 16.00 uur. Jo van Dinther en Theo de Kroon brengen dan muziek met beelden ten gehore van de hoogtepunten van het Vughts Mannenkoor en het Jeugdcentralekoor. De entree bedraagt 2 euro. Consumpties voor eigen rekening. U hoeft u vooraf niet aan te melden.

Drie generaties Kroon waren dirigent van het mannenkoor. De laatste, Theo Kroon, was ook dirigent van het Jeugdcentralekoor. Jo van Dinther en Theo Kroon laten u – met kleurrijke anekdotes – genieten van de hoogtepunten van 100 jaar Vughts Mannenkoor en van het landelijk bekende Jeugdcentralekoor Vught. Mét beelden van het koor in de jaren vijftig.

Beelden en muziek uit de rijke koorhistorie, maar ook opnames van de reünie van  de leden van het Jeugdcentralekoor in 1998, waar de toppers van het koor o.a. Mijn Brabantse land, het Orgellied en Kareltje nog even fris werden gezongen. Ook aandacht voor de succesvolle muzikale reizen van het huidige Vughts Mannenkoor. Laat u deze mooie, muzikale herinneringen niet ontgaan.

De muziekmiddag in De Rode Rik, Van Sonstraat 49a, wordt georganiseerd door de Activiteitencommissie van Ouderen Samen. U bent van harte welkom!

Kijk ook bij

Voorjaarsconcert Vughts Mannenkoor & Vrouwenkoor Innovation

Zondagmiddag 24 maart 14.00 uur zal het Vughts Mannenkoor een voorjaarsconcert verzorgen, samen met Vrouwenkoor …