Beachvolleybaltoernooi op Maurickplein Vught

De zomer is alweer bijna achter de rug. Maar niet getreurd! In het weekend van 23, 24 en 25 augustus kan iedereen nog één weekend optimaal genieten van deze heerlijke zomer en op een vertrouwde manier afsluiten met het beachvolleybaltoernooi bij Café Maurickzicht in Vught.

Het Maurickplein wordt weer voor drie dagen omgedoopt tot een subtropisch strand waarbij diverse dj’s en coverband zorgen voor de zomerse klanken. Een weekend vol spel en plezier voor recreanten en competitiespelers. Twee linkerhanden? Geen paniek, ook dit jaar is er weer plek voor de voetvolleyballers. Er kan ook genoten worden van een koud biertje, een heerlijk wijntje, een ‘frisje’ of een lekkere snack. Ook dit jaar kunnen de dansmoves uit de kast worden gehaald, want tijdens en na het toernooi zullen er weer zomerse beats klinken van de coverband en de dj’s maken er samen een groot feest van!

Energieke rockband
Vrijdag 23 augustus speelt vanaf 21.00 uur de band Hillstone. Deze band is met zijn ijzersterke frontman en twee rock-lady-backingvocals een zeer energieke rockband. Rock met blues/funk/pop-invloeden. De band ‘shakes the stage’ en dat werkt aanstekelijk! Het publiek voelt de vibe en bam … de tent staat op zijn kop! Zaterdag zal vanaf 14.00 uur dj Sven-s zorgen dat het plein tijdens de wedstrijden en daarna weer lekker swingt. Zondag zullen de ‘Nice Guys’ zorgen dat het opnieuw een gezellige middag/avond wordt. Zelf mee doen? Inschrijven kan nog tot en met zondag 18 augustus op maurickzicht.nl/beachvolley

Kijk ook bij

Benefietconcert met Og3ne en Emmelie

Op vrijdag 23 december om 20.00 uur is de Ruwenberg het kerstdecor voor het benefietconcert …