Barbara Baarsma bij OKV

Op woensdag 20 september is Barbara Baarsma te gast als spreker bij de Ondernemers Kamer Vught, in samenwerking met de Rabobank. Met de gasten van OKV zal ze haar visie delen over de komende Prinsjesdag en recente ontwikkelingen van de Nederlandse economie. Voorafgaand zal Martin Houben, directievoorzitter van de Rabobank
’s-Hertogenbosch en Omstreken, de belangrijke gast introduceren.

Barbara Baarsma is hoogleraar Marktwerking en Mededingingseconomie aan de UVA, kroonlid van de SER en sinds anderhalf jaar directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank. Zelden gaat ze in op uitnodigingen voor een lezing, maar voor de OKV maakt ze een uitzondering. Met dank aan Bert van Rooij van de RABO, die OKV-bestuurslid is.

OKV-voorzitter Giel Schuurmans: “We zijn er trots op dat we zo’n exclusieve spreker hebben kunnen strikken. Daarom nodigen we deze keer ook leden uit van MKB-Vught, het Centrummanagement Vught en de Business Club MOP Hockey. Samen met onze eigen leden zal het een drukbezochte bijeenkomst worden. Ik verheug me er geweldig op.”

De 22 jaar oude OKV-vereniging kan trouwens terugkijken op veel illustere gasten zoals Pim Fortuyn, Bram Moskovitch of André Kuipers. OKV heeft 125 leden van uiteenlopende pluimage, allen Vughtse ondernemers. Tijdens de vier jaarlijkse bijeenkomsten staan elkaar ontmoeten en genieten voorop. Maar, Schuurmans geeft het direct toe, als je mensen persoonlijk kent, wordt samen zaken doen wel gemakkelijker. De bijeenkomsten eindigen dan ook altijd met een netwerkborrel

De huidige situatie is bijzonder. Het demissionaire kabinet van VVD en PvdA zal op Prinsjesdag de jaarbegroting presenteren, terwijl het nieuwe kabinet aanstaande is. Wat gaat dat Nederland brengen? Hoe zal het beleid worden van de vier regeringspartijen die al maanden kampen met principiële verschillen in opvatting? Welke invloed zullen hun besluiten hebben op de economische en sociale ontwikkelingen? Barbara Baarsma zal er een gefundeerde mening over hebben, want zij is onder meer regeringsadviseur over uiteenlopende economische onderwerpen.

Geen lid van de OKV, maar wel een Vughtse ondernemer? Dan kunt u zich voor deze bijeenkomst toch inschrijven via info@ondernemerskamervught.nl. Vermeld a.u.b. uw bedrijfsnaam en uw eigen naam. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ondernemerskamervught.nl .

Kijk ook bij

Tweede editie Queer Arts Festival in Verkadefabriek

Na een succesvolle editie in mei 2023, krijgt het Queer Arts Festival een tweede editie …