Het BallenvoorBallen Toernooi 2017 was een groot succes met een opbrengst van 5.500 euro

BallenvoorBallen Toernooi

Op dit moment vindt op T.V. Wolfsbosch de derde editie van het BallenvoorBallen Toernooi plaats. Ruim 280 tennissers spelen meer dan 270 wedstrijden ten behoeve van een kankervrije samenleving; en voor veel sportief genot, uiteraard.

Op weekdagen wordt vanaf 18.30 uur en in het weekend vanaf 10.00 uur getennist op het park aan de Zonneweilaan. Iedereen die het initiatief of de sport een warm hart toedraagt, is van harte welkom om in een gezellige ambiance te genieten van spannende wedstrijden en deel te nemen aan de verschillende activiteiten ter ondersteuning van KWF kankerbestrijding.

Zo wordt op vrijdagavond 29 juni om 20.30 uur de veiling geopend door burgermeester Van de Mortel, waarna geboden kan worden op kleine en grotere veilingitems. Bied mee op een van de privélessen van de trainers, een voetenspa, een groepsschilderworkshop of een van de vele andere items. De veiling zal naadloos overgaan in de feestavond, begeleid door the-one-and-only dj Robert van Oerle.

Ook kunt u tot en met het finaleweekend genieten van een wijn- of bierproeverij, deelnemen aan de barbecue op zaterdag 30 juni, verzoeknummers aanvragen op de feestavond en is er gedurende de toernooiweek de mogelijkheid de échte BallenvoorBallen-sokken aan te schaffen, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan KWF kankerbestrijding.

De organisatie hoopt op een goed bezocht toernooi met een betekenisvolle bijdrage aan een mooi doel. Mocht u echt niet in de gelegenheid zijn ons toernooi te bezoeken, doneer dan uw statiegeldbonnetje in de zuil bij AH-Marktveld. Opbrengst geheel ten goede aan KWF kankerbestrijding.

Kijk ook bij

Pablo Larrazábal prachtige winnaar KLM Open

Pablo Larrazábal had op de laatste hole nog een toegift. Met een birdie sloot de …