Baby’s gezocht voor breiboek

In september verschijnt een boek vol heel makkelijk te breien grappige, kleurrijke babytruitjes. Hiervoor organiseert uitgeverij Forte op vrijdagochtend 15 juni in DePetrus in Vught een fotoshoot voor baby’s en peuters. Leuk als ook jouw baby/peuter hieraan meedoet. Want de gefotografeerde kindjes krijgen een plekje in het boek.

‘Forte’ is op zoek naar baby’s/peuters met maat 74 (lengte truitje 27 cm) en maat 80 (lengte truitje 29 cm). Ze worden gefotografeerd door een professionele fotograaf. Hij fotografeert de baby’s in de truitjes uit het boekje. Als dank voor de medewerking ontvang je een van de foto’s die hij van jouw baby of peuter maakt. Je krijgt verder een exemplaar van het breiboekje, zodra dit uitkomt (september 2018). Dat is weer heel leuk voor later.

Vrolijke ‘dierentruitjes
Het gaat om truitjes met dieren op het voorpand. Zoals een eend, konijn, walvis, muis, dolfijn en schaap. Er zijn verschillende stijlen: in felle kleurtjes, in pastelroze, pastelblauw en maritieme truitjes in gebroken wit met blauw en rood.

Fotoshoot in DePetrus
Vind je het leuk om je baby te laten fotograferen in een van deze truitjes? En hem of haar te laten vereeuwigen in een boek? Geef je dan uiterlijk 13 juni op. De fotoshoot is op vrijdagochtend 15 juni van 9.30 tot 12.00 uur in de kinderhoek van de bibliotheek in DePetrus. Het wordt vast een gezellige verkleedpartij. Met als resultaat een unieke foto van je kindje, plus een exemplaar van het boek waar hij of zij in terug te vinden is. Voor het aanmelden en meer informatie kun je terecht bij Marijke de Jong via marijkedejong@mac.com of 06-10833970.

Kijk ook bij

Heeft de waterstofauto nog toekomst?

Ingezonden mededeling Wanneer je de cijfers van de verkochte aantallen auto´s bekijkt, dan valt het …