Home / Algemeen / Award voor Lelieveld makelaardij
Patisserie De Rouw
V.l.n.r.: Raymond van der Heijden, Rick de Werdt, Sabine Hagenaars

Award voor Lelieveld makelaardij

Lelieveld makelaardij met kantoren in Oisterwijk, Vught en Oirschot heeft de landelijke Buitenstate Award 2019 in ontvangst mogen nemen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de deelnemer die het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate het best weet te promoten en te benutten. Buitenstate Makelaars zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van bijzonder onroerend goed zoals woonboerderijen, landhuizen en andere vrijstaande woningen in het buitengebied.

“We vinden dat Lelieveld makelaardij met het team een grote actieve bijdrage aan Buitenstate levert. Neem bijvoorbeeld de rol die ze hebben gehad in het plaatsen van al hun Buitenstate-aanbod in ons Buitenstate Magazine dit voorjaar. Het team van Lelieveld makelaardij wist alle woningen prachtig in het magazine te presenteren. Daarbij ervaar je de Brabantse gastvrijheid en vriendelijkheid bij de drie kantoren meteen bij binnenkomst. Met deze warme, persoonlijke benadering wordt het Buitenstate-huis bij Lelieveld makelaardij met veel trots en zorg gepromoot. Het team van Lelieveld weet optimale en persoonlijke aandacht te combineren met een zorgvuldige uitvoering en daar komt het op aan bij een Buitenstate”, vertelt Linda Huisman, formulemanager van Buitenstate.

Op het Buitenstate-feest ter ere van het tienjarige bestaan van Buitenstate kregen Raymond van der Heijden, Rick de Werdt en Sabine Hagenaars van Lelieveld makelaardij de Award uitgereikt. “We zijn superblij en trots dat we deze Award hebben gewonnen! Een dikke pluim voor ons prachtige team. Zij doen iedere dag hard hun best om onze klanten alle zorgen uit handen te nemen met als doel volle tevredenheid. De aansluiting bij de Buitenstate-formule past hier qua tone of voice heel goed bij en werkt goed. Het geeft exclusiviteit en onderscheiding voor het gebied. Mensen die op zoek zijn naar een Buitenstate weten ons te vinden. En natuurlijk word ik blij van een stuk teamwork en kruisbestuiving tussen de Buitenstate-makelaars in het land. Dit werkt heel goed en plezierig”, vertelt Raymond van der Heijden, een van de directeuren van Lelieveld makelaardij.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Basisschool de Lichtstraat bedankt alle ouders

Aan het einde van het schooljaar op woensdag 24 juni was het een kleurenexplosie bij …