Home / Algemeen / Avondvierdaagse Vught 2018
Patisserie De Rouw

Avondvierdaagse Vught 2018

De eenentwintigste editie van de Vughtse avondvierdaagse gaat op dinsdag 12 juni van start. Het belooft weer een sportief, gezond en vooral gezellig evenement te worden. De basisscholen in Vught strijden om de wisselbeker voor de school met relatief de meeste deelnemers. Vele anderen in Vught en omgeving verheugen zich alweer op een viertal mooie wandelingen.

Er wordt op dinsdag en vrijdag gestart vanuit het clubhuis van Prins Hendrik op de atletiekbaan aan de Sportlaan 1 in Vught. Op woensdag is er een nieuwe startlocatie en route bij Reinier van Arkel bij de ‘Stenen Hut’ aan de Watertorenlaan15. Donderdag is de start bij het clubhuis van Real Lunet aan de Kikvorsch 1 op sportpark Bergenshuizen.

Dit jaar werkt de Vughtse Avondvierdaagse samen met maatschappelijk steunpunt de Stenen Hut van Reinier van Arkel en Samen sterk in de Wijk. Mensen die fysiek niet in staat zijn alle 4 de avonden te kunnen deelnemen, kunnen dit jaar voor het eerst één avond mee lopen. Sportief ontmoeten is op deze manier voor iedereen mogelijk. De Avondvierdaagse wil graag dat alle Vughtse inwoners kunnen deelnemen. Hiervoor is op het Zorgpark Voorburg en omgeving een toegankelijke route uitgezet, ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Na afloop krijgen deze deelnemers een speciale ‘dagmedaille’.

Iedere avond wordt er een andere route gelopen door en rondom het mooie Vught. Deelnemers hebben de keuze uit twee afstanden: 5 of 10 km. De wandelroute van 5 km gaat over verharde wegen zodat ook rolstoelgebruikers en ouders met een buggy kunnen deelnemen.

Er wordt gestart tussen 18.00 en 19.00 uur. De laatste deelnemers zijn rond 21.00 terug bij het vertrekpunt. Onderweg is er een rustpost waar de deelnemers een versnapering krijgen. Bij aankomst worden de deelnemers muzikaal onthaald. Tijdens de intocht op de laatste avond worden de deelnemers in de bloemetjes gezet.

Hebt u de smaak inmiddels te pakken, schrijf dan in en geniet van de Vughtse avondwandelvierdaagse. De kosten voor deelname bedragen bij voorinschrijving € 5 en daarna € 5,50 per deelnemer. Inschrijfgeld voor de dagwandeling op woensdag 13 juni is € 2,50 per persoon.

Startbewijzen
De voorinschrijving start op 12 mei. Startbewijzen kunnen tot 9 juni gekocht worden bij Germa Zonwering, Helvoirtseweg 128, Marinus, Marktveld 54, SportS centre Jos van Herpen, Moleneindplein 23, Albert Heijn aan de Stationsstraat 31 in Vught en bij Reinier van Arkel Stenen Hut, gebouw de Weverij, Watertorenlaan 15. Bij sportclub Prins Hendrik kunt u zich op 12 juni voor de start inschrijven. Ook in groepsverband kunt u zich inschrijven.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Toewijzing Grote Zeeheldenbuurt van start

Woonstichting Charlotte van Beuningen biedt 138 sociale huurwoningen in rondes aan Woonstichting Charlotte van Beuningen …