Home / Algemeen / Auditie voor tenor bij Musical Intermezzo
Patisserie De Rouw

Auditie voor tenor bij Musical Intermezzo

De actieve muziektheatergroep Musical Intermezzo uit Vught staat al meer dan 25 jaar garant voor kwalitatieve zangprestaties, pakkende optredens in de regio en verrassende theaterproducties. Een kleine groep zangers/zangeressen die steeds weer de uitdaging zoekt in het fenomeen meerstemmige zang in combinatie met theater. Dit doen ze op amateurbasis, maar hen is al vaak het compliment gegeven dat zij een professionele uitstraling hebben en hun voorstellingen van een hoog niveau zijn. Uitdaging is er volop!

Aanvulling
Als aanvulling zoekt Musical Intermezzo een tenor, tussen 30 en 45 jaar, die de groep op korte termijn komt versterken. Er wordt gezocht naar een tenor met een poppy sound; die ook solistisch kan en wil performen en die beschikt over een krachtige stem. De passie voor en het plezier in zingen, samen met een enthousiaste groep mensen, is zeker ook belangrijk. Na een reactie word je uitgenodigd om auditie te doen.

Informatie
Voor informatie én aanmelding kun je bellen naar 073-6566903 of stuur een mail naar info@musicalintermezzo.nl. Geert-Jan van den Heuvel kan je alles vertellen over wat Musical Intermezzo van je verwacht en wat jij van hen kunt verwachten. De site geeft alvast een eerste indruk van deze groep www.musicalintermezzo.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Nederlands oefenen bij Bibliotheek Vught

Op maandag 7 september starten in Bibliotheek Vught de cursus ‘Makkelijk Lezen’ en de groep …