Foto: Noortje van Gestel

Auditie Talent Academy Dans 22 april

De Talent Academy Dans van StarsOnStage is een thuis voor jong danstalent en dé plek voor extra gemotiveerde en getalenteerde jongeren. Op zaterdag worden danslessen gegeven op hoog niveau, van de allerbeste dansdocenten in stijlen als klassiek, jazz, modern, improvisatie, afro, hiphop en bollywood. Voor lesjaar 2018-2019 wordt er een auditieronde gehouden op zondag 22 april.

Iedereen tussen de 10 en 17 jaar mag vrijblijvend auditie doen. De Talent Academy Dans is zeker niet alleen bedoeld voor leerlingen die naar een vakopleiding Dans willen of zich daarop willen oriënteren. De nadruk van de Talent Academy Dans ligt op de verdere ontwikkeling van het persoonlijke danstalent van iedere leerling afzonderlijk. Uitdagende lessen op het gebied van dans, in een groep gemotiveerde leerlingen. Dát is wat de Talent Academy Dans te bieden heeft.

Auditie zondag 22 april
De auditie voor de Talent Academy Dans vindt plaats op zondag 22 april van 09.20 tot 12.00 uur bij StarsOnStage. Locatie: Theater de Speeldoos, Vliertstraat 6 in Vught. De auditieronde is in lesvorm, zodat de auditanten zich prettiger voelen en ontspannen kunnen dansen en laten zien wat ze in zich hebben.

Meer informatie over het programma van de ochtend en aanmelden voor de auditie via het auditie aanmeldformulier: www.StarsOnStage.nl .

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …