Francine Steegs bij haar werk 'Geheugenarchief'

Ateliers bezoeken in de Willem Twee Fabriek in Den Bosch

Op zondag 3 september bent u van harte welkom in het atelier van Francine Steegs in de Willem Twee Fabriek in Den Bosch. Ze laat haar recente werk zien, werk waarin ze schilderachtige technieken combineert met fotografische zeefdruk. Monumentale werken op doek, intieme werken op houten panelen, drieluiken en miniaturen in verschillende technieken. Haar werk gaat over de verbeelding van het tijdloze en onze relatie met het verstrijken van de tijd. Haar landschappen en luchten weerspiegelen een eeuwenlang onveranderde wereld. Maar net als haar herinterpretaties van historische portretten van oude meesters zijn ze gelinkt aan onze eigen tijd.

Van 12 tot 5 uur bent u welkom op de tweede verdieping van de monumentale voormalige sigarenfabriek. Ook collega-kunstenaars Marieke Peters, Roos Terra, Susan Reijnders, Mari v/d Laar en Bert Govaars zijn die middag op hun atelier. De deelnemende kunstenaars vertellen iets over hun werk en werkwijze en er is de mogelijkheid om rechtstreeks bij de maker werk te kopen.

Verder in de Willem Twee: een expositie van Mel Chan When in de Spiegelzaal en een installatie van Vince Donders in de expozaal op de eerste verdieping. Bij galerie Ruby Soho is de expo Lucky charms van Elise van Staveren en Mike Dings te zien.

Willem Twee Fabriek, Boschdijkstraat 100, Den Bosch (tegenover de Verkadefabriek).

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …