Atelier 88 is meer dan teken- en schildercursussen

Atelier 88 in Den Dungen verzorgt teken- en schilderlessen voor beginners en gevorderden. Er wordt gewerkt in kleine groepen in een sfeervol atelier. Het is er aangenaam warm en met klassieke muziek op de achtergrond ontvangt docent en beeldend kunstenaar Henny Schakenraad daar haar cursisten.

Behalve aan volwassenen geeft ze ook les aan kinderen van 5 t/m 12 jaar onder de naam Kinderatelier Exclusief****. Naast de cursussen is het mogelijk om een kinderfeestje te vieren bij Kinderatelier Exclusief**** of een gezinsworkshop te doen op een zaterdag- of zondagmiddag. Daarnaast is het mogelijk om in overleg een workshop samen te stellen voor een familie-, personeels- of vriendenuitje.

Henny zit inmiddels 35 jaar in het vak als docent en als beeldend kunstenaar. Met verve deelt ze haar ervaring met haar cursisten. Naast het lesgeven organiseert ze regelmatig een expositie met werk van cursisten zoals vorig jaar in de bibliotheek van Sint-Michielsgestel en bezoekt ze samen met hen kunsttentoonstellingen om inspiratie op te doen.

De cursussen voor zowel volwassenen als kinderen starten weer vanaf half september. Voor meer informatie: 06-23068114 / henny.schakenraad@hetnet of www.hennyschakenraad.nl.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …