Home / Algemeen / Amnesty zoekt collectanten voor landelijke collecte
Patisserie De Rouw

Amnesty zoekt collectanten voor landelijke collecte

Wordt u dit jaar óók een van de 13 duizend collectanten die de straat opgaan om geld in te zamelen voor Amnesty International? De jaarlijkse collecteweek van Amnesty vindt plaats van 9 tot en met 14 maart.

Amnesty-collectanten gaan met veel plezier langs de deuren, én met succes. Vorig jaar haalden zij ruim 1,2 miljoen euro op. Amnesty zoekt in Vught en Cromvoirt nog vrijwilligers die een paar uur willen collecteren. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als collectant? Stuur een mail naar Anita Kooijman, collectecoördinator Amnesty International Vught: ammkooijman@gmail.com.

Waarom collecteren?
Amnesty International komt op voor de slachtoffers van mensenrechtenschendingen, waar ook ter wereld. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt om het werk voor deze mensen voort te kunnen zetten. Want Amnesty wil altijd en overal kunnen zeggen wat het vindt. Tegen welke autoriteit of machthebber dan ook. Daarom neemt de organisatie voor onderzoek en actie geen geld aan van overheden of politieke groeperingen. Juist daarom is de opbrengst van de jaarlijkse collecte voor Amnesty van onschatbare waarde. Kijk voor meer informatie over het werk van Amnesty International op www.amnesty.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Novo3 zendt nu dagelijks uit

Veel mensen zien zich genoodzaakt min of meer in isolement te leven. Novo3 ziet het …