AMB Makelaars breidt het team uit met Stefan Kuiten

Het team van AMB Makelaars uit Vught is uitgebreid met Stefan Kuiten (34) als beëdigd makelaar-taxateur o.z. en vennoot. Dit in de rol van vestigingsmanager van het AMB Makelaars-kantoor in Vught.

Stefan Kuiten werkte eerder bij vooraanstaande makelaarskantoren in de regio ’s-Hertogenbosch. Daar heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan als woningmakelaar en taxateur en hij is altijd actief geweest met verkopen van zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen.

Als vestigingsmanager zal Stefan Kuiten, geboren en getogen Vughtenaar, zich richten op de verdere groei van AMB Makelaars met als speerpunt de regio Vught. Algemeen directeur ir. Nienke van Gogh RM RT is blij met de komst van Stefan: “Zijn uitgebreide ervaring en enthousiasme zijn een welkome aanvulling op ons team. Daarmee bouwen we verder aan onze visie om te groeien, ons relatiebestand te verbreden en onze organisatie te versterken. Binnen het partnerschap zal Stefan een belangrijke schakel vormen, voor nieuwe en bestaande klanten.”

Kijk ook bij

Vught werkt aan Transitievisie Warmte

Iedere gemeente moet voor 1 januari 2022 een Transitievisie Warmte (TVW) vastgesteld hebben. In een …