“Alsof ik op vakantie ben in mijn eigen huis”

De heer Ad de Bont is ruim een maand geleden in Residentie Molenwijck in Loon op Zand komen wonen en hij heeft er nog geen moment spijt van gehad.

“Hoewel Vught een ontzettend fijne plaats is, voelde ik me hier meteen op mijn gemak. Het uitzicht op veel groen en water, mijn fijne balkon en de prettige bedrijvigheid van spelende kinderen en wandelende mensen, gaven me het gevoel dat ik op vakantie was. Inmiddels ben ik wat meer gewend en voelt het meer als comfortabel thuiskomen.”

De belangrijkste reden voor het besluit om vanuit Vught naar Molenwijck te komen, was het wegnemen van zorgen. “Je kunt er nu eenmaal niet omheen dat er steeds meer kwaaltjes bij komen naarmate je ouder wordt. Soms maakte ik me daar zorgen over. Als er bijvoorbeeld ’s nachts iets gebeurde, stond ik er helemaal alleen voor. Nu weet ik dat er meteen iemand klaar zal staan om me even te helpen. Dat is een hele geruststelling.”

De heer De Bont begint steeds meer zijn eigen ritme te vinden in zijn nieuwe woning: “Ik werk bijvoorbeeld graag achter de computer. Als ontspanning, maar ook als secretaris voor diverse stichtingen. Ik heb hier mijn bureau een mooie plek achter het raam gegeven, zodat ik tijdens het computerwerk naar buiten kan kijken. En als ik er even genoeg van heb, loop ik binnen vijf minuten de groene velden in. Ik beweeg nog steeds graag. Naast de mooie wandelingen hier, heb ik me inmiddels ook aangemeld bij de plaatselijke sportschool. Na de fikse inspanning kan ik hier thuis weer lekker tot rust komen. Nogmaals, ik ben ontzettend blij dat ik de stap naar Molenwijck heb gemaakt!”

Op zoek naar een veilige en vertrouwde nieuwe woonomgeving waarin u zich gerustgesteld voelt? Kom dan naar de open dag van Residentie Molenwijck op dinsdag 19 juni van 14.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie belt u met 0416-365600 of kijkt u op www.molenwijck.com.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …