Allerzielenherdenking zaterdag 2 november

Stilstaan bij overleden familie, vriend, vriendin of bekenden

Allerzielen – het feest van alle zielen – is de dag waarop alle overledenen worden herdacht. Deze dag wordt sinds de twaalfde eeuw op 2 november gevierd. Zaterdag 2 november zullen er in de parochiekerken in Vught en omgeving weer herdenkingsdiensten gehouden worden, waarbij wordt stilgestaan bij uw overleden dierbaren.

Na de herdenkingsdienst in de H. Hartkerk, die om 17.00 uur begint, wordt er van 18.00 tot 19.00 uur op de Vughtse begraafplaatsen Heilig Hart, St. Petrus, Algemene Begraafplaats Vught, begraafplaats O.L. Vrouw en de R.K. Begraafplaats St. Lambertus Cromvoirt door Bijnen Uitvaartzorg een kaars aan u aangeboden, die u kunt plaatsen bij het graf van uw overleden dierbaren. Aansluitend op de herdenkingsdienst in de parochiekerk Paulus en Sint Jan, die om 19.00 uur start, wordt de herdenking gehouden van 20.00 tot 21.00 uur op de Paulus en St. Jan begraafplaats aan de Lidwinastraat. Even stilstaan bij de herinneringen die u samen hebt gedeeld.

Herinneringen levend houden
Igor Bijnen: “Wij vinden het belangrijk om nabestaanden te helpen herinneringen aan hun dierbaren levend te houden. Om die reden organiseren wij een Allerzielenherdenking. Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere avond.” De begraafplaatsen worden speciaal uitgelicht. Ook mensen die niet verbonden zijn met de kerk, maar wel op de begraafplaats willen stilstaan bij een overleden familielid of bekende, zijn welkom. Bijnen Uitvaartzorg organiseert deze herdenking in samenwerking met de Heilige Edith Stein parochie.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …