Al het Vughtse nieuws dagelijks op de radio

Vanaf maandag 3 april start AvuloFM met een nieuwe programmering. De nadruk komt op werkdagen meer te liggen op het laatste nieuws uit Vught. Dit betekent dat op maandag t/m vrijdag vanaf 13.30 uur dezelfde vaste programma’s worden uitgezonden.

De middagprogrammering van 13.30-18.00 uur bestaat uit non-stop muziek, met ieder uur het (landelijke) Novum Nieuws. Daarnaast zijn er ieder uur twee nieuwsblokken met alleen Vughts nieuws.

De avond van 18.00-22.00 uur. Om 18.00 uur begint de avond met het AvuloFM programma Wat Een Dag! Dit 2 uur durende programma wordt live gepresenteerd, iedere dag afgewisseld met verschillende presentatoren. Het bevat natuurlijk veel muziek en heeft alle aandacht voor alles wat er die dag in Vught is gebeurd. Dat wordt op verschillende manieren gedaan. Met twee gasten, die op die dag in het nieuws zijn geweest, wordt hun dag doorgenomen en krijgt de luisteraar extra toelichting op het nieuwsfeit; door de AvuloFM nieuwsdienst die het Vughtse nieuws van die dag heeft verzameld en diverse presentatoren van AvuloFM die een toelichting geven op het laatste sport-, cultuur- en of politieknieuws.

Programma gemist?
Het programma gemist? Geen probleem, want ‘Wat Een Dag!’ wordt herhaald van 20.00-22.00 uur. Vanaf 22.00 tot de volgende ochtend verzorgd PowerFM -de jongeren zender van AvuloFM- de programmering. Op de ochtend en in het weekend vindt u nagenoeg alle huidige programma’s. Een totaaloverzicht van alle programma’s vindt u op de vernieuwde website. AvuloFM is te beluisteren op FM 105.4, kabel 87.5 en via de LUISTER LIVE knop op de website avulo.nl.

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …