Afsluiting succesvolle MOVE Sportzomer in Vught-Centrum

De MOVE Sportzomer bestaat vijf jaar en mede daarom is de ‘Sportzomer’ dit jaar grootser dan ooit. Deze week is alweer de laatste week van de Sportzomer. Vele Vughtse vakantiegangers hebben al deelgenomen aan het uitgebreide aanbod van sportactiviteiten. Deze laatste week zijn er ook nog activiteiten waaraan je deel kunt nemen.

Donderdag 20 augustus is de laatste editie van ‘Zomerfun’. Bart van de Water: “Wij bouwen het Lidwinaveld vol met leuke sport- en spelmaterialen. Omdat dit de laatste keer is van deze zomer, pakken we uit met een grote stormbaan. De kinderen bepalen zelf hoe laat ze komen en hoelang ze blijven. Kinderen uit groep 1-2 kunnen enkel deelnemen onder begeleiding van een volwassene.”

Vrijdagavond 21 augustus wordt de Sportzomer afgesloten in het centrum van Vught. Van de Water: “We gaan daar nog één keer lasergamen. Het parkeerterrein aan de Raadhuisstraat wordt met behulp van JUMBO omgebouwd tot een spannend speelterrein. Zoals alle activiteiten is ook het lasergamen leuk voor alle leeftijden.”

Meer informatie over de activiteiten, de dagen en tijden staan vermeld op het platform Vught Beweegt: www.vughtbeweegt.nl. Via deze site kun je ook het inschrijven regelen. Alle activiteiten van MOVE Vught zijn gratis en voor alle leeftijden.

Aanmelden voor Sjors Sportief
Ook is dit de laatste week dat sport- en cultuuraanbieders zich kunnen aanmelden voor Sjors Sportief en Sjors Creatief. Dit is een platform waar alle basisschoolkinderen uit Vught en Cromvoirt zich kunnen inschrijven voor sport- en cultuuractiviteiten. Om op die manier kennis te maken met het sport- en cultuuraanbod in de gemeente Vught. Sjors is een laagdrempelige manier om toekomstige leden te bereiken en uit te nodigen op jouw vereniging. Aanbieders kunnen zich aanmelden via www.vughtbeweegt.nl. Meer info nodig? Laat het MOVE weten via: info@movevught.nl.

Kijk ook bij

Inspiratiefestival Het Verhaal van Franciscus

Ingezonden mededeling Op zondag 22 oktober houden de Franciscaanse Beweging en Stadsklooster San Damiano een …