Vlnr: Henk Klösters, Dianne Schellekens, Jan Jaap Rochat en Birgit Cordes

Afscheid raadsleden op maandelijkse D66-borrel

Elke maand houdt D66 Vught een vrijdagmiddagborrel. Vrijdag 6 april wordt het een speciale borrel, want D66 neemt dan afscheid van de drie vertrekkende raadsleden Birgit Cordes, Henk Klösters en Jan Jaap Rochat.

Vorige week dinsdag waren er al mooie woorden van de burgemeester bij hun afscheid in de raad, maar de afdeling D66 wil ook graag nog even stilstaan bij de grote verdiensten van deze drie raadsleden. Ook burgerlid Bjorn Hondelink neemt na 8 jaar afscheid van het raadswerk. Ook voor zijn grote inzet wil de Vughtse afdeling van D66 hem graag bedanken tijdens de borrel. De drie nieuwe gekozen raadsleden zijn uiteraard ook aanwezig bij de borrel: Fons Potters, Dianne Schellekens en Gemma Wiegant. Zij staan in de startblokken om D66 de komende periode in de gemeenteraad van Vught goed te vertegenwoordigen.

De vrijdagmiddagborrel wordt gehouden in het winkelpand van D66 aan de Kerkstraat 15 in Vught, tegenover Patisserie de Rouw. Iedereen is welkom, dus niet alleen leden. De borrel is iets later dan gebruikelijk, namelijk van 18.00 tot 20.00 uur. Deze vrijdagmiddagborrel is de allerlaatste activiteit in de winkel. D66 Vught hoopt dat het pand na een nodige opknapbeurt snel een nieuw huurder krijgt, omdat het een prachtige plek in het centrum is.

Kijk ook bij

Heeft de waterstofauto nog toekomst?

Ingezonden mededeling Wanneer je de cijfers van de verkochte aantallen auto´s bekijkt, dan valt het …