Patisserie De Rouw

Advent en kerst in de Lambertuskerk

In de tweede helft van de adventsperiode zijn er in de Lambertuskerk in Vught om 10.00 uur vieringen op zondag 15 en 22 december.

Op vrijdag 20 december is er om 14.30 uur een speciale viering voor senioren. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Tijdens het gezellig samenzijn zal dominee Udo Doedens spreken over het Weihnachtsoratorium van Bach. Ook niet-senioren zijn welkom.

Op dinsdagavond 24 december (kerstavond) is de traditionele kerstnachtdienst, aanvang 22.00 uur. In deze dienst zal het verhaal van de herders en de schapen een belangrijke rol spelen. Het schaap op de foto is een kunstwerk gemaakt van vervilte wol door Lidwina Charpentier (zie haar website www.ruwenruig.nl), het staat ook afgebeeld op de kerstkaart die de Lambertusgemeente dit jaar heeft rondgestuurd. Aan de kerstnachtdienst wordt meegewerkt door de Cantorij onder leiding van Margreet Koetsier en door Rieke Oosterhuis (zang). Eerste kerstdag 25 december is er om 10.00 uur een gezinsviering, waaraan wordt meegewerkt door diverse jongeren. Iedereen is welkom.

Kijk ook bij

Informatieve bijeenkomsten ‘Loslaten en nalaten’ op 29 september in gebouw Kropholler

Op dinsdag 29 september zullen in het imposante gebouw Kropholler aan Mariaplein 9 te Vught …