Activiteitengids voor mensen met een beperking

De succesformules Sjors Sportief/Creatief en Max Vitaal hebben al veel kinderen en senioren laten kennismaken met creatieve, educatieve en sportieve activiteiten. MOVE Vught vindt het belangrijk dat ook mensen met een beperking uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt de kans krijgen te ontdekken welke activiteit bij hen past. Om die reden brengt MOVE binnenkort een ‘Uniek Actief-gids’ uit.

Heb jij activiteiten op het gebied van sport en bewegen, cultuur of educatie, die speciaal bedoeld zijn voor mensen met een beperking? Meld dan jouw activiteit aan via Vught Beweegt. De beperking kan uiteenlopend zijn, zoals verstandelijk, lichamelijk, blind, doof, NAH, etc. De activiteiten kunnen worden aangeboden voor alle leeftijdscategorieën.

10 april deadline
Heb jij al een account op Vught Beweegt, dan kun je eenvoudig jouw activiteit(en) aanmelden onder het project ‘Uniek Actief’. Heb je nog geen account? Registreer je dan via www.vughtbeweegt.nl. Het registreren en het aanbieden van activiteiten is geheel kosteloos. Alle activiteiten die voor 10 april 2024 worden aangemeld, worden opgenomen in de Uniek Actief-activiteitengids die in juni wordt verspreid. Heb jij vragen? Of heb je ondersteuning nodig bij het invoeren van jouw activiteiten? Neem dan contact op met Mike Wiersema (MOVE Vught) via info@movevught.nl of 06-45796883.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …