Activiteitengids voor 60-plussers

Hebt u hem al? Dé activiteitengids waar alle activiteiten voor 60-plussers in staan in Vught, Helvoirt en Cromvoirt.

De activiteitengids is een initiatief van MOVE Vught en Plaza Cultura en wordt ondersteund door gemeente Vught. In de gids staan maar liefst 103 activiteiten, van 47 verschillende aanbieders. De organisatie is met recht trots op zo’n groot en gevarieerd aanbod in de tweede editie van deze gids.

Verspreiding
Ouderenorganisaties zoals Ouderen Samen, BSV en 55-plus Helvoirt gaan boekjes verspreiden. Ook kunt u het boekje ophalen bij het gemeentekantoor, DePetrus, JJC Elzenburg, HelvoirThuis, The Battle Axe en Oude Herberg Cromvoirt. Hebt u een locatie waar beslist boekjes moeten komen te liggen zodat iedereen ze kan afhalen? Of is uw organisatie betrokken bij ouderen en wilt u een aantal boekjes om uit te delen? Neem dan even contact op via info@movevught.nl of 06-45796883.

Deelnemen aan activiteiten
U kunt op twee verschillende manieren deelnemen aan de activiteiten die staan vermeld in de gids. U kunt contact opnemen met de organisatie die de activiteit aanbiedt via de gegevens die staan vermeld in de gids. U kunt u ook aanmelden via www.vughtbeweegt.nl en u inschrijven voor de activiteit. Hiervoor geldt: hebt u ondersteuning nodig, neem dan contact op met MOVE Vught.

Biedt u ook activiteiten aan?
Bent u aanbieder die activiteiten aanbiedt in Vught, Helvoirt of Cromvoirt en staat u niet in de gids? Dan hebt u altijd nog de mogelijkheid om uw activiteiten te plaatsen op de website van Vught Beweegt. Vanaf volgend jaar wordt u weer uitgenodigd om uw activiteiten tijdig aan te melden, zodat deze meegaan in de volgende editie van de Activiteitengids. Hebt u vragen of ondersteuning nodig? Neem dan contact op met MOVE Vught.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …