Activiteiten voor senioren in De Rode Rik

Elke dinsdagmiddag kun je in De Rode Rik, Van Sonstraat 49, terecht om samen een spelletje te doen, te bridgen of te schaken. En op maandag- en dinsdagmiddag kun je meedoen aan de beweeglessen, gegeven door Jolanda Vlamincks.

Vind je het gezellig om met deze denksportmiddag mee te doen, maar wil je iets anders dan bridgen, dammen of schaken? Dan is het spelletje Rummikub misschien iets voor jou. Of ook leuk: neem je eigen spel mee! Kom naar De Rode Rik en vind iemand die met jou een bordspel wil spelen. Op dinsdagmiddag ben je vanaf 13.30 uur welkom.

Beweeglessen
De beweeglessen zijn op maandag in Elzenburg, Brabantlaan 1, en op dinsdag in de gymzaal aan de Hertoglaan, beide dagen van 14.45 tot 15.45 uur. De eerste les is een proefles, dus hoeft er nog niet betaald te worden. Na de beweegles is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken. De kosten voor de beweeglessen zijn 25 euro per kwartaal, dat komt neer op zo’n 2,50 per les.

Ga je voor het eerst een spel spelen of wil je meedoen met de beweeglessen, dan is het handig als je van tevoren even belt met 06-24616550 (Maggy). Uitsluitend toegang met QR-code op papier óf via de CoronaCheck-app. www.ouderensamen.nl.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …