Activiteiten MOVE Vught voor jong en oud

Er wordt aan de medewerkers van MOVE Vught wel eens gevraagd wat MOVE allemaal doet. Of er bestaat het idee dat MOVE voor een specifieke doelgroep bezig is. Dat is niet het geval! MOVE organiseert voor heel veel verschillende doelgroepen leuke activiteiten. Daarom is het nu topdrukte bij MOVE.

Schoolvoetbal
Eind maart vindt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats. MOVE Vught organiseert samen met Zwaluw V.F.C. het schoolvoetbaltoernooi voor kinderen uit groep 1 t/m 8. Wil jij meedoen? Schrijf je dan in via www.sjorssportief.nl. Let wel op dat je je inschrijft bij de goede school! De toernooien vinden plaats op woensdag 25 maart (groep 1 t/m 4), 1 april (groep 5-6) en 8 april (groep 7-8).

Gezonde Combinatie
Een combinatie van bewegen en een maaltijd, dat is de Gezonde Combinatie. Volwassenen, onder wie senioren, goed of minder goed ter been, zijn allemaal welkom! Iedere eerste en derde woensdag vindt de Gezonde Combinatie plaats bij De Rode Rik en iedere tweede zaterdag bij de Vlasborch. Meer informatie over de Gezonde Combinatie is te vinden op www.movevught.nl/gezondecombinatie of neem contact op met de wijkpunten, Rode Rik 073-7113191 of Vlasborch 088-5861500.

Plein Sportief
Op zoek naar leuke en uitdagende sport- en spelvormen voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8? Ga dan eens kijken bij Plein Sportief. Ieder woensdagmiddag kunnen de kinderen zich in sporthal Elzenburg naar hartenlust uitleven! Deelname is geheel gratis. Er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers. Wil jij verzekerd zijn van een plekje, schrijf je dan in op www.sjorssportief.nl.

Special Voetbal
MOVE Vught heeft samen met S.V. Real Lunet en Zwaluw V.F.C. twee ‘special’ voetbalteams opgericht. Er is een team voor kinderen/jongeren en een team voor volwassenen. Wil jij graag voetballen? Maar lukt dat niet in een regulier team, doordat je meer aandacht nodig hebt? Ga dan eens kijken bij de Special Voetbalteams! Er wordt getraind op donderdag van 18.00-19.00 uur (6-15 jaar) en 19.30-20.30 uur (15 jaar en ouder). Lijkt het je leuk? Doe geheel vrijblijvend mee. De trainingen vinden plaats bij S.V. Real Lunet (De Kikvorsch 1, te Vught).

Walking Football
Op woensdagochtend is sportpark Bergenshuizen (Zwaluw V.F.C.) dé plek voor 60-plussers. Daar vindt namelijk het Walking Football plaats. Een leuke vorm van voetbal waarbij je niet meer rent, maar wandelend voetbalt. Je bent lekker in beweging met leeftijdsgenoten. En naast het voetbal staat de gezelligheid centraal. Er wordt gestart met een kopje koffie en de ochtend wordt, na buiten lekker te hebben gevoetbald, afgesloten in de kantine. Wil jij in beweging zijn én op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Vught? Ga dan op woensdagochtend naar de voetbalvelden van Zwaluw (De Kikvorsch 5, te Vught). De kantine is geopend vanaf 09.30 uur. Het Walking Football start om 10.30 uur.

Sportcafé
Sport als doel of als middel? Het maakt niet uit wat sport voor jou betekent, we weten allemaal dat sport heel veel kan betekenen. En we weten ook allemaal dat er de nodige uitdagingen zijn om sport te organiseren of aan te bieden. Ben je bestuurslid, trainer, commissielid of anderszins betrokken bij sport en bewegen, ga dan zeker naar het eerstvolgende Sportcafé (vrijdagavond 3 april). Dit keer vindt het Sportcafé plaats in het clubhuis van TV Wolfsbosch. Het Sportcafé is een perfecte gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en om kennis en ervaringen te delen. Naast het interactieve gedeelte is er ruimschoots gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan tijdens de informele borrel. Meer informatie www.movevught.nl/sportcafe of mail naar info@movevught.nl en meld je aan. Let op! De avond is gratis toegankelijk voor iedereen die een link met sport en bewegen heeft.

MOVE Vught
Heb je vragen? Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan op de website www.movevught.nl , stuur een mailtje naar info@movevught.nl of volg MOVE op social media (/movevught).

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …