Home / Algemeen / Activation naar nieuwe locatie
Patisserie De Rouw
Paul en Joyce McClelland worden door burgemeester Van de Mortel gefeliciteerd met hun nieuwe pand aan de Vlierstraat 24a

Activation naar nieuwe locatie

Activation biedt al meer dan tien jaar Personal Training aan in Vught en omgeving. De organisatie werkt met mensen samen naar hun persoonlijke, fysieke doel.

De sessies zijn één op één. En dat is direct de exclusieve beleving die ze hun members meegeven, in alle rust werken aan je persoonlijke, maatwerkdoelstellingen. Dit gebeurt in de vorm van training (krachttraining, EMS en Pilates), coaching (motivatie, voeding) en revalidatie (revalidatietraining, massage, posturologie). Revalideren na een blessure, een paar kilo afvallen, meer vitaliteit, preventie of gewoon omdat de huisarts het voorschrijft zijn de doelen van veel van de members. Er komen dus geen hardcore sporters, maar mensen die een vitaler, fitter en blessurevrij leven wensen. De eigenaren van Activation, Paul en Joyce McClelland, hebben al meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van training, voeding, mental coaching en revalidatie.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Taalproeverij zorgt voor waardevolle ontmoeting

Afgelopen zaterdag 7 september kwamen alle Vughtse vrijwillige taalcoaches samen met hun taalmaatjes en wethouder …