Home / Algemeen / Actie voor Vrienden van Nationaal Landschap Het Groene Woud
Patisserie De Rouw
Ger van den Oetelaar (links) overhandigt het boek ‘Gemeint en gemeenschap’ aan Hans Bleumink van Bureau Overland. (Foto: collectie Nationaal Landschap Het Groene Woud)

Actie voor Vrienden van Nationaal Landschap Het Groene Woud

Word Vriend, win een boek!

Iedereen die Vriend is van Nationaal Landschap Het Groene Woud maakt kans op een boek uit de collectie van het Nationaal Landschap. Elk kwartaal worden via loting drie Vrienden gekozen die een publicatie mogen uitkiezen. De gelukkige winnaars van het vierde kwartaal van 2019 zijn de heer F. van Rijthoven, Bureau Overland en Stichting Voedselbosbouw Nederland. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen van Het Groene Woud en kunnen een keuze maken uit de beschikbare boeken.

Wie Vriend is van Nationaal Landschap Het Groene Woud draagt natuur en landschap een warm hart toe en levert een maatschappelijk verantwoorde bijdrage aan de eigen leefomgeving. Vrienden zetten die wens om in financiële steun; met hun bijdrage krijgt Landschapsfonds Het Groene Woud middelen om projecten te ondersteunen die het landschap en de leefomgeving van Het Groene Woud mooier, aantrekkelijker en waardevoller maken.

Gratis of met korting
Vrienden van Het Groene Woud krijgen daar ook wat voor terug. Zo worden ze uitgenodigd voor themabijeenkomsten en -dagen, ontvangen ze maandelijks een nieuwsbrief met actuele berichten uit Het Groene Woud en kunnen ze rekenen op gratis diensten of kortingen.

Aanmelden Vriend van Het Groene Woud
Vriend worden biedt meer voordelen! Vriend worden kan individueel maar ook als bedrijf of (vrijwilligers)organisatie. Ook Vriend worden van Nationaal Landschap Het Groene Woud? Dat kan vanaf 50 euro per jaar. Kijk voor meer informatie en aanmelding op: www.jouwgroenewoud.com/vriend

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

B&W overleg, raadsvergaderingen en commissies

Niet alles komt tot stilstand Hoe werkt het in deze ongekende tijden bij een gemeentebestuur, …