‘Achter de façade II’, Kunst aan Zuidwal 4

Verrassende expositie van 15 kunstenaars

Vijftien Bossche – en aan Den Bosch gerelateerde – kunstenaars nemen de kans waar om achter de façade van het statige pand aan de Oude Dieze, Zuidwal 4 in Den Bosch hun werk te tonen. Voor even openen zij de deuren van dit huis dat de allure heeft van een Venetiaans palazzo en gelegen is tussen de Binnendieze en Het Bossche Broek. Gratis entree.

De Bossche binnenstad met zijn rijke verleden is in alles voelbaar. Vanuit een tijdelijk kunstenaarsinitiatief en vanuit hun rol als vrije kunstenaars met hun eigen verbeelding en thematiek, laten zij hun werk de ontmoeting aangaan met deze bijzondere locatie. De vele kamers bieden de mogelijkheid om rond te dwalen in hun eigen binnenwerelden. Historische architectuur, vormgeving en nieuwe beeldende kunst versterken elkaar en gaan in elkaar op. Beschouw de werken om daarna de blik uit te zoomen op de prachtige vergezichten over Het Bossche Broek. Iedereen is welkom!

Deelnemende kunstenaars
De kunstenaars die deelnemen zijn: Arjan van Arendonk, Brigida Almeida, Paul Corvers, Conny Dénis, Marie-José Leenders, José op ten Berg, Charles Popelier, Susan Reijnders, Frans van Santvoort, Francine Steegs, Diederik Stevens, Roos Terra, Loes de Veer (bloemen/stagaire), Pim Wever, Pieter Zouwen.

Openingstijden expositie
De expositie is te zien van 6 t/m 28 januari, elke zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Expositielocatie: Zuidwal 4 Den Bosch. Parkeren: parkeergarage Sint-Jan (uitgang centrum), Hekellaan 25, 5211 LX ’s-Hertogenbosch. De expositie wordt gehouden in een monumentaal oud pand en dat is niet makkelijk toegankelijk voor mensen met een beperking op het gebied van trappen en afstapjes.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …