ABZ en MOVE starten met Switch2Move

Samen bewegen op muziek

ABZ Vught en MOVE Vught organiseren dit najaar een pilot om te kijken of er voldoende animo is om in 2024 te starten met Switch2Move.

De beweegactiviteiten van Switch2Move brengen mensen in beweging, vanuit eigen kracht, waardoor sterkten, zwakten en behoeften worden geuit in de beweging. Eigen regie en eigen kracht zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Deelnemers worden daarin begeleid met behulp van dans en muziek. Samen dansen zorgt voor vreugde en verbinding. Creatieve beweging op muziek voor balans, behendigheid, kracht, coördinatie, flexibiliteit en houding. Ervaar wat dans en bewegen kan doen.

Geschikt voor?
Voor wie is deze activiteit geschikt? Het is een activiteit voor mensen met fysieke en/of mentale beperkingen zoals de ziekte van Parkinson, Dementie, Multiple Sclerose (MS) en andere condities met fysieke en mentale uitdagingen.

Wanneer?
Op vrijdagochtenden van 10.30 tot 12.00 uur. Vrijdag 15 september in de Speeldoos, Vught; vrijdag 13 oktober in de Speeldoos, Vught, vrijdag 10 november in the Battle Axe in Cromvoirt, vrijdag 24 november in het HelvoirThuis, Helvoirt en vrijdag 15 december in De Rode Rik in Vught. Aanmelden kan voor 1 datum, maar ook voor alle data. Inschrijven kan via www.abzvught.nl of via 073-6572000.

Deze pilot wordt gratis aangeboden. Indien je naderhand nog koffie/thee drinkt, dan is het voor eigen rekening.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …