Aardbeienverkoop voor het goede doel op 13 mei

Zondag 14 mei is het Moederdag. Een mooie gelegenheid om alle moeders in het zonnetje te zetten. Soroptimistclub Vught Lumineus wil kinderen en hun ouders daarbij behulpzaam zijn.

Soroptimistclub Vught Lumineus is een Vughtse serviceclub. De club maakt deel uit van een internationaal netwerk van zo’n 100.000 vakvrouwen die werken aan de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes. De club verkoopt ook dit jaar weer een mooi cadeautje voor moeders: verse aardbeien, feestelijk verpakt met recepten en tips!

Zaterdag 13 mei
Op zaterdag 13 mei vindt u de verkoopkraampjes van Soroptimistclub Vught Lumineus op de volgende locaties: DePetrus vanaf 10.00 uur, Albert Heijn Dr. Hillenlaan vanaf 09.00 uur en Jumbo Molenendplein vanaf 09.00 uur.
Van de opbrengst worden cadeautjes gekocht, die met tussenkomst van het uitdeelpunt van de Voedselbank Den Bosch e.o. aan moeders in Vught worden uitgedeeld. Zo zetten we samen de moeders in de gemeente Vught die in armoede leven in het zonnetje! Een goede reden dus om een extra bakje aardbeien te kopen.

Kijk ook bij

Robotica-team Gymnasium Beekvliet wint scrimmage

Het robotica-team van Gymnasium Beekvliet (Panic Attack) is in de landelijke voorrondes van de First …