Aanvragen van donaties bij Stichting Goudhaantje

De dagen worden korter en over een dag of tien komt Sinterklaas aan in ons land. Dus is het weer mogelijk om een donatie aan te vragen bij de Stichting Goudhaantje. Dit jaar voor de negende keer. Of jouw organisatie daar ook voor in aanmerking komt? Je leest het hier.

Stichting Goudhaantje heeft als doel het steunen van activiteiten op het terrein van kunst, folklore, natuur, sport en cultuur voor de jeugd van Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Organisaties, instellingen en projecten die iets voor en met onze jeugd willen doen op deze terreinen, komen in aanmerking voor een donatie.

Is jouw organisatie actief voor de jeugd in de gemeente Vught? Stuur dan je aanvraag vóór 26 november naar Stichting Goudhaantje Vught. Een korte omschrijving van het doel en de activiteit volstaat. Op de website van de stichting vind je voorbeelden van organisaties die eerder in de prijzen vielen. Stuur je aanvragen via mail naar goudhaantjevught@gmail.com of via de website www.goudhaantjevught.nl. Op 5 december krijg je bericht.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …