Aanvragen donaties bij Stichting Goudhaantje

Sinterklaas komt eraan en dus is het weer mogelijk om een donatie aan te vragen bij Stichting Goudhaantje, dit jaar al voor de achtste keer. Of jouw organisatie daar ook voor in aanmerking komt? Je leest het hier.

Wie?
Stichting Goudhaantje heeft als doel het steunen van activiteiten op het terrein van kunst, folklore, natuur, sport en cultuur voor de jeugd van Vught en Cromvoirt. In 2021 geldt dit voor het eerst ook voor Helvoirt. Organisaties, instellingen, projecten of personen die iets voor en met de jeugd doen op deze terreinen, kunnen in aanmerking komen voor een donatie. Dat geldt ook voor organisaties die vorig jaar achter het net hebben gevist. Als je twijfelt of je in aanmerking komt: kijk even op de website om te zien wie er in voorgaande jaren in de prijzen vielen.

Hoe?
Is jouw organisatie actief voor de jeugd in de gemeente Vught? Stuur dan je aanvraag vóór 28 november 2021 naar Stichting Goudhaantje Vught. Een korte omschrijving van het doel en de activiteit volstaat. ‘Goudhaantje’ financiert een activiteit en niet eventuele personele kosten. Stuur je aanvragen via de mail: goudhaantjevught@gmail.com of via het contactformulier op de website www.goudhaantjevught.nl . Op 5 december krijg je bericht.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …