Aannemer BAM op weekmarkt in Vught

Wilt u meer weten over de aanleg van het tijdelijke spoor? Ga dan op donderdag 9 november naar de weekmarkt op het Moleneindplein in Vught.

Het werk aan het project ‘Tijdelijk Spoor’ is zo groot en complex dat er genoeg is uit te leggen. Aannemer BAM komt naar Vught toe om kennis te maken. Dat maakt het gemakkelijk om vragen te stellen over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. “Wat een succes was het om afgelopen herfstvakantie op de markt te staan!” vertelt Clementine Roest van BAM. “Mensen kwamen speciaal voor ons naar de markt. We hebben mooie gesprekken gevoerd en hopen dat dit helpt om begrip te krijgen voor de werkzaamheden die eraan komen. Van de marktmeester hebben we donderdag 9 november een plekje gekregen tegenover de snoepkraam. Mensen kunnen bij ons een ‘bakkie doen’ in onze mobiele informatiewagen. Dit is een oude schaftkeet die we een tweede leven hebben gegeven.”

De wekelijks terugkerende donderdagmarkt op het Moleneindplein begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen en op 9 november en 14 december ook voor informatie over de aanleg van het tijdelijke spoor.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …