Aan de slag met kinderen in de Brabantse natuur

Het voorjaar komt eraan; tijd om lekker naar buiten gaan. Zodra de lente aanbreekt, gaan basisscholen weer op pad met natuurbelevingsprojecten van IVN Natuureducatie. Op speelse wijze ontdekken leerlingen de Brabantse natuur. Lijkt het jou leuk om kinderen te begeleiden bij hun buitenavonturen? Ga dan aan de slag als vrijwilliger bij IVN!

IVN ziet de natuur als het beste leslokaal voor kinderen en biedt daarom diverse projecten voor het basisonderwijs, van buitenles op school door Natuurouders of jeugdwerkgroep tot een uitje naar een Nationaal Park. Of zelfs drie hele dagen in de natuur van Het Bewaarde Land. Al deze programma’s worden begeleid door vrijwilligers. Om ook dit voorjaar zoveel mogelijk kinderen natuuronderwijs te kunnen bieden, zoekt IVN nieuwe vrijwilligers.

Dit voorjaar beginnen
Werk jij graag met kinderen en heb jij liefde voor natuur? Dan is nu hét moment om vrijwillige jeugdbegeleider te worden. In maart starten diverse opleidingen voor het begeleiden van kinderen in de Brabantse natuur. Ervaren vrijwilligers en/of beroepskrachten van IVN Natuureducatie leren je de benodigde natuurkennis én vaardigheden om kinderen meer te leren over de natuur. Kijk hier voor meer informatie.

Kijk ook bij

Harmonie Oude Post bestaat 100 jaar en presenteert: Raise a Glass – Swing when you’re winning

Harmonie Oude Post bestaat in 2023 100 jaar. In dat kader heeft ze niemand minder …