800 stralende gezichtjes en een hoop gezelligheid!

Het was een drukte van belang op zondagmiddag 15 april op het terrein van zwembad Zegenwerp. Vele bezoekers genoten daar van de kinderen die druk waren met sporten, spelen, dansen, zingen en nog veel meer.

Zo’n 160 kinderen hadden zich aangemeld voor de zeskamp en streden in 26 teams om de winst. Ze namen onder andere deel aan een estafetterace, boogschieten en het bestormen van de 46 meter lange kasteelrun, een opblaasbare obstakelbaan. Uiteindelijk verzamelde het team de Chillbrothers de meeste punten en ging er met een prijzenpakket en een tegoedbon voor de speelgoedwinkel vandoor.

Ook voor de andere kinderen was er van alles te doen. Zo konden ze knutselen, schminken, springen op diverse springkussens of de rodeostier berijden. Op het podium traden maar liefst 260 kinderen op met zang en dans, drummen en musical. Er was een goochelshow en een dj. Bij de scouting konden kinderen marshmallows roosteren in het vuur en er kon gevolleybald en gebadmintond worden. Ook was er een heus parcours voor honden. De braderie, met vele kraampjes met leuke spullen, en het mooie weer, maakten het feest compleet.

Uitstekende locatie
Het Kidsevent werd in 2015 en 2016 gehouden op het terrein van Kindcentrum De Ellips. De nieuwe locatie bij het zwembad viel zeer in de smaak bij zowel bezoekers als de organisatie. Het Kidsevent Gestel is in het leven geroepen om de jeugd van Gestel en omgeving een leuke middag te bezorgen.

Kijk ook bij

Inschrijving Zomerschool Vught start vandaag

Over enkele weken breekt weer een mooie periode aan: Liefst 7 weken lang kunnen 55-plussers …