Home / Algemeen / 60-jarig bestaan Senioren Cromvoirt
Patisserie De Rouw

60-jarig bestaan Senioren Cromvoirt

Op 7 november hadden de Senioren uit Cromvoirt een groot feest. Dit is uitbundig gevierd in Het Wapen van Cromvoirt.

Het bestuur had een Hobby Tentoonstelling georganiseerd, waaraan veel  leden spontaan hun medewerking hebben verleend.  Heel variërend was het aanbod, van quilten tot postzegel verzameling en van hout bewerking tot beton creativiteit.  Mooie handwerkjes en bloemstukken, bonsaiboompjes, en prachtige schilderijen, en krantenknipsels van Cromvoirt van de laatste 50 jaar. Als bestuur zijn we trots op onze leden, die het waargemaakt hebben.

Onze Voorzitter Mieke Dieden opende deze middag met een terug blik op de 60 jaren. Hoe we denken dat het ontstaan is, en wie de drijfveren waren. Er werd vroeger weinig of niets opgeschreven, en dat is jammer, er waren natuurlijk niet de middelen die wij kunnen gebruiken om dingen te bewaren voor de toekomst. Dus onze foto’s dateren vooral uit de laatste 30 jaar.

Om de feestvreugde nog verder te verhogen waren de “Briljantjes” uitgenodigd, ze vermaakten ons kostelijk met grapjes en zang. De feestgasten werden er leuk bij betrokken, en iedereen deed erg enthousiast mee. Daarna kregen we nog een heerlijk diner om deze dag mee te besluiten. Iedereen was voldaan en nam zelf de spullen weer mee, zodat alles meteen weer opgeruimd was. Een mooie dag om nog lang op terug te kijken.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Dünya en Nienke ‘doen eens lief’

Dünya en Nienke, beiden 10 jaar, bedachten ‘iets’ liefs te gaan doen voor mensen in …