“46e Zomerkamp Bladel supergaaf”

Voor de 46e keer organiseerde de leidinggroep van Stichting Jeugdwerk Rozenoord het jaarlijkse zomerkamp in de bossen van Bladel tijdens de 2e week van de zomervakantie. Zondag 30 juli kwamen de 37 kinderen uit Vught en omgeving met de leiding moe maar voldaan weer aan bij Elzenburg in Vught.

In groten getale stonden ouders en belangstellenden de Vughtse kinderen op te wachten, benieuwd naar de vele belevenissen van de kinderen. En dat ze veel verhalen te vertellen hadden, was wel duidelijk toen het grote kamplied voor iedereen werd gezongen in Elzenburg. Luidkeels werd op de melodie van ‘Okido’ de belevenissen van een week gezongen en van de gezichten van de kinderen was af te lezen dat ze een perfecte week hadden gehad. Kampweer met helaas in het begin wat buien, maar verder droog, veel gezelligheid en veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Een echte vakantieweek!

Dat dit unieke zomerkamp op een grote belangstelling mag blijven rekenen, blijkt wel uit het feit dat de maximumcapaciteit van 36 kinderen ieder jaar wordt gehaald. Nu al stromen de eerste aanmeldingen voor het kinderkamp in 2018 binnen. Daarnaast is dit zomerkamp uniek omdat de kinderen géén lid hoeven te zijn van Stichting Jeugdwerk Rozenoord, maar zichzelf individueel kunnen aanmelden als deelnemer.

Opgave
Natuurlijk zal in 2018 het zomerkamp weer plaatsvinden in de 2e week van de grote vakantie, namelijk zondag 15 t/m zondag 22 juli 2018. Ook dán zal de leidinggroep van Stichting Jeugdwerk Rozenoord het tentenkamp opslaan in de bossen van Bladel en zullen alle vaste ingrediënten de revue passeren, zoals het dagelijkse kampvuur, de Gouden Tent-competitie, de vele speurtochten, het smokkelspel en de verrassingsdag.

Kortom, een unieke vakantieweek voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …