4 november Nationale Natuurwerkdag 2017

Knotploeg Landschap Natuur Milieu Haaren (LNMH) probeert ook dit jaar natuurliefhebbers een bijdrage te laten leveren. Een ochtendje werken in de natuur zorgt er immers voor dat je voortaan altijd anders naar de natuur in je woon en leefomgeving gaat kijken.

Iedereen wordt uitgenodigd om zaterdagochtend 4 november aanwezig te zijn bij Boerderijcamping Hoeve de Mertel, Biezenmortelsestraat 8 in Biezenmortel. Daar staat een rijtje van 40 knotwilgen midden in het landschap. Nu knotten betekent in de volgende lente en zomer weer een fraai uitzicht over de velden. De werkzaamheden starten om 09.00 uur. Voor koffie en lunch wordt gezorgd. Eigen zaag meebrengen is prima, maar er is ook gereedschap aanwezig. Zorg wel voor gepaste kleding en goed schoeisel. Ook kinderen zijn welkom. Voor hen is er altijd wel een veilig klusje. Aanmelden kan bij Hans Naaijkens: fietsforfun@gmail.com (in cc naar Roel van Bohemen: janette.roel@home.nl), dan komen er geen misverstanden.

Knotploeg LNMH gaat ook komend winterseizoen 6 zaterdagen aan het werk in de natuur. De Nationale Natuurwerkdag is een mooie manier om te ervaren of je ook een keertje meer mee wilt doen. Meer informatie via 06-13470687 (Jan van Balkom).

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …