3x de leukste Bonus Buy slots

Ingezonden mededeling

Sinds de legalisering van de online gokmarkt, zijn er steeds meer Nederlanders die online een gokje wagen. Wat opvalt, is dat met name de online gokkasten die de Bonus Buy-optie aanbieden erg populair zijn. Dit zijn online slots waarmee je direct kunt spelen in een bonusronde, zonder dat je die bonusronde eerst hoeft te verdienen. Bij bonus buying kun je een vast bedrag inleggen om de bonusronde te mogen spelen. Onder meer de slots van Pragmatic Play en Relax Gaming hebben een Bonus Buy optie.

Bonus buy slots
Het leuke van Bonus Buy slots is, is dat je meteen zeker weet dat je tijdens het spelen ook nog een bonusronde mag gaan spelen. Dankzij de hoge variantie kun je bovendien grotere bedragen winnen. Houd er wel rekening mee dat door die variantie het risico dat je je inleg kwijtraakt ook iets groter is. Als je dus op zoek bent naar wat meer spanning, kan spelen op een Bonus Buy slot een goede keuze zijn. Welke slots zijn het leukst om te spelen?

Monkey Train 2
Eén van de meest geliefde slots die het Bonus Buy-principe aanbiedt, is Monkey Train 2. Dit wordt dan ook gezien als één van de meest succesvolle online gokkasten. Bij de Bonus Buy kun je meteen aan de slag gaan met de beroemde re-spin ronde. Daarvoor moet je wel 100 keer meer inzetten, maar kun je uiteindelijk tot wel 50.000 keer de totale inzet terugwinnen. Dankzij de spannende bonusronde maak je niet alleen kans op hogere geldprijzen, maar kun je ook boosters zoals de Necromancer en de sniper winnen.

Sweet Bonanza
In vrijwel ieder lijstje is Pragmatic Play terug te vinden als het om hoge bonussen op online gokautomaten gaat. Dat is deze keer niet anders, want Sweet Bonanza is één van de leukste en populairste online gokkasten die je als bonus buy slots kunt vinden.

Net als bij Monkey Train 2 betaal je 100 keer de inzet en krijg je daardoor direct toegang tot de gratis spins bonus. In deze bonusronde vind je extra veel fruit, vallende symbolen en flinke multipliers. De inzet mag dan hoog lijken, je kunt er ook aanzienlijke prijzen mee winnen. Zo belooft Sweet Bonanza een winst tot wel 21.100 keer de inzet. Ja, dat is inderdaad veel!

Iron Bank
Bij Iron Bank heb je als speler maar één doel; de bank zien te kraken. Dit is wereldwijd dan ook een zeer geliefde slot vanwege zijn verhaallijn en gratis spins bonussen. Iedere bonus kan je namelijk een behoorlijke winst opleveren. Je betaalt ook hier weer 100 keer de inzet en kunt dan kiezen uit Mystery Symbols, waarmee je 8 gratis spins krijgt. Je kunt ook kiezen voor Expanding Wilds (10 gratis spins) en de Multiplier collect (12 gratis spins). Aan de hand van deze keuze krijg je gratis spins met progressieve symbolen, waardoor je behoorlijk wat geld kunt winnen.

Gokken op gokkasten kan sowieso erg succesvol zijn. Zo wist een man van 65 maar liefst 2,6 miljoen euro bij het Holland Casino te winnen. En dat met maar een zeer geringe inzet.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …