Foto Christa Dieden

365 dagen Cromvoirt in beeld

Begin dit jaar startte grafisch ontwerper Christa Dieden uit Cromvoirt een bijzonder fotoproject om de prachtige omgeving van Cromvoirt in beeld te brengen. Ze post hiervan íedere dag, een heel jaar lang, een foto op haar Instagram account @rondjemethethondje.

Om niet vast te roesten achter haar iMac dwingt de hond haar dagelijks te wandelen in en rond Cromvoirt. Een omgeving die haar enorm inspireert en rust geeft. Zo struint ze elke dag via ‘ommetje Cromvoirt’ over de Cromvoirtse dijk langs de Zandleij, golfbaan Bernardus en Het wiel. Omdat creativiteit door de aderen van de vormgever stroomt, fotografeerde ze tijdens het uitlaten steeds vaker de natuur met al haar veranderende weersomstandigheden en verschillende seizoenen.

Inmiddels is ze een maand geleden gestart met posten en vindt ze het iedere dag weer een toffe uitdaging om een inspirerende foto te posten. Zo leert ze iedere dag meer over de omgeving en de natuur. Maar ook over fotografie. Over composities en over kleur.

Wil je ook geïnspireerd raken door de omgeving van Cromvoirt? Volg haar dan dagelijks live via Instagram account @rondjemethethondje.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …