3 februari open dag Vicki Brownhuis

Ieder jaar wordt op 4 februari, Wereldkankerdag, wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waarmee één op de twee mensen in Nederland op een zeker moment te maken krijgt. De ziekte verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar heeft ook invloed op dat van diens partner, familie, nabestaanden, collega’s en vrienden. Kortom: kanker raakt iedereen.

Dit jaar organiseren de centra voor leven met en na kanker landelijk een open dag rondom Wereldkankerdag. Het Vicki Brownhuis opent de deuren op zaterdag 3 februari van 11.00 tot 15.00 uur. Loop vrijblijvend binnen en maak zo kennis met de psychosociale ondersteuning die het Vicki Brownhuis biedt aan iedereen die te maken krijgt met kanker en de effecten hiervan op het dagelijks leven en welzijn.

Programma en levensles
Tijdens de open dag zijn vrijwilligers aanwezig die uitleg en informatie geven over wat het Vicki Brownhuis voor je kan betekenen. Ook kun je kennismaken met diverse activiteiten voor psychosociale ondersteuning en wordt tijdens de open dag een waardevolle levensles van een van de gasten onthuld. Deze onthulling is een eerbetoon aan de veerkracht van mensen die geraakt worden door kanker als ook om eenieder die deze ziekte treft een hart onder de riem te steken.

Praktische informatie
Het Vicki Brownhuis is gevestigd aan de Aartshertogenlaan 469 in Den Bosch. Aanvullende informatie is te vinden op de website: www.vickibrownhuis.nl of neem telefonisch contact op via 073 614 85 50.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …